Recept

Kaasdip op z’n Mexicaans

Ingredi├źnten voor 4 personen:

250 gram Jong Belegen Beemster
1/2 rode peper
1 eetlepel olie
4 kastanjechampignons, in plakjes
100 ml slagroom
versgemalen zwarte peper
1 eetlepel verse koriander, gehakt
tortillachips

Bereiding:
verwarm de oven voor op 200 ┬░C. Rasp de kaas grof. Halveer de rode peper, verwijder de zaadjes en snijd het pepertje in dunne reepjes. Verhit de olie in een steelplan en fruit de peper en champignons zachtjes lichtbruin. Doe de kaas in de ovenschaal en verdeel de rode peper en champignons erover. Schenk de room erover. Schuif het schaaltje in de oven en laat de kaas in 10-15 minuten smelten. Bestrooi de kaasdip uit de oven met wat peper en koriander. Serveer met een mandje tortillachips om te dippen.

Tip!
Neem eens Jong Belegen Beemster, Beemster Komijn.

 

<< terug naar recepten