Recept

Quiche a la France

Ingrediënten

100 gram boter
Snufje zout
200 gram bloem
3 eetlepels water
150 gram roombrie
250 gram camembert
150 ml rode port
2 rode uien
150 gram creme fraiche
100 gram rozijnen
2 eieren

Bereiding

Meng de bloem, het zout en boter en kneed dit tot kruimels. Men g het water erdoor en kneed dit tot een deeg. Wikkel het deeg in een folie en laat het 30 minuten rusten in de koelkast. Zet de oven op 200 graden. Maak met een deegroller een ronde lap van het deeg  van ca. 30 cm. en leg dit in de quichevorm. Leg de rozijnen de uisnippers en de kaas (in stukjes gesneden) op de bodem. Klop de eieren en de crème fraîche, voeg zout en peper toe en giet dit in de vorm. Laat de quiche in de voorverwarmde over in ca. 40 minuten goudbruin garen.

 

<< terug naar recepten