Recept

Kaasfondue voor kids

Ingrediënten;

500 gram jong belegen Noord-Hollandse kaas
100 gram geitenkaas pikant
4 dl witte druivensap
2 el maïzena
versgemalen zwarte peper
mespunt nootmuskaat

 

Bereiding

De belegen kaas grof raspen en de geitenkaas in kleine stukjes snijden. Breng het sap in de kaasfonduepan tegen de kook aan.
Vuur zacht zetten en onder voortdurend roeren geleidelijk de kaas toevoegen. De maïzena met wat druivensap tot een glad papje
roeren en als alle kaas gesmolten is aan de fondue toevoegen en goed blijven roeren tot het dik en romig is. Breng de kaasfondue
op smaak met peper en nootmuskaat.

 

Ingrediënten

500 gram jong belegen Noord-Hollandse kaas
100 gram geitenkaas pikant
4 dl witte druivensap
2 el maïzena
versgemalen zwarte peper
mespunt nootmuskaat


Bereiding

De belegen kaas grof raspen en de geitenkaas in kleine stukjes snijden. Breng het sap in de kaasfonduepan tegen de kook aan.
Vuur zacht zetten en onder voortdurend roeren geleidelijk de kaas toevoegen. De maïzena met wat druivensap tot een glad papje
roeren en als alle kaas gesmolten is aan de fondue toevoegen en goed blijven roeren tot het dik en romig is. Breng de kaasfondue
op smaak met peper en nootmuskaat.

 

<< terug naar recepten