Recept

Lasagne van geitenkaas

Ingrediënten;

1 Courgette
1 doosje verse geitenkaas naturel
4 tomaat
2 vijgen
1 doosje minitomaatjes
Olijfolie
Rode koolkiemen
1 doosje Platte peterselie
Zout en peper
Mooie cocktailprikker

 

Bereiding

Snijd de courgette, de tomaat en de geitenkaas in dikke plakken. De courgette licht grillen. Besprenkel de gesneden plakken
met een klein beetje olijfolie en een beetje zout en peper. Vervolgens gaan we stapelen. Hanteer de volgende volgorde: courgette,
tomaat, geitenkaas, courgette, tomaat, geitenkaas en courgette. Snijd de vijgen in kwarten en leg twee stukje bovenop de stapel.
Zet de ingrediënten vast met een mooie cocktailprikker (ovenbestendig). Warm de lasagne van geitenkaas op in een voorverwarmde
oven op 160ºC gedurende circa 5 minuten. Garneer het bord met gehalveerde minitomaatjes, platte peterselie en rode koolkiemen
(deze geven een frisse smaak en een mooie paarse kleur). Rode koolkiemen passen heel goed bij de geitenkaas.

 

<< terug naar recepten